26.05.2022
 
Jeg har altid været en livsnyder og gået op i mig selv, min tid og mine planer. Det blandt andet hvad jeg har på, hvordan jeg ser ud, hvad jeg spiser og her mener jeg ikke nødvendigvis sundhed, men at jeg ikke gik på kompromis med hvad god mad var og selvfølgelig min karriere - Indtil jeg fik min datter.
Sådan tror jeg eller ved jeg de fleste mødre har det på fuldtstændig samme måde eller hvad?
Jeg tænker man nok aldrig er parat til at få et barn, selvom man måske meget nemt bliver gravid og det ikke var en del af planen eller man har ventet og kæmpet i mange år også er blevet gravid. Vi kvinder har alle den der stemme der siger “shit, seriøst?” når der så sker. Sådan tænkte jeg i hvert fald, men på en rigtig glad måde også alligevel “seriøst? Lige nu?”. Jeg har så meget jeg vil skrive om, men da det er en klumme, eller som jeg selv har opfundet det SOME klumme, da en klumme normalt er en fast avisspalte, hvor afsenderen uddyber sin mening - ofte om et aktuelt emne.

Der jo ikke rigtig nogen der læser aviser mere selvom vi rigtig gerne vil. Et af de typiske kendetegn på en klumme er, at klummeskribenterne ofte er provokerende, kommer med nye vinkler på emnet og tit har et friere sprog. Ja, jeg googlede det. Til de rigtige livsnydere, hvor tror i ideen klummen kom fra? Selvfølgelig, SATC!

En mor version af den, det kan jo ikke blive bedre! Men som jeg selv ved det, så er en klumme ikke særlig lang. Der skal være lidt spænding så at i vil glæde jer til den næste kommer og der kommer en masse med forskellige emner og perspektiver.

Men kære jer mødre, jeg ønsker jeg en rigtig god torsdag. Den sidste dag inden weekenden. Det man engang kaldte lille fredag inden man blev mor. Jeg håber i vil læse med næste torsdag.
Hold ud Mamas!


Mvh. Mamas ark.