Disse handelsbetingelser gælder for køb af produkter på www.mamasark.dk (“Hjemmesiden”) udbudt af MAMAS ARK. 

Ved specielle kampagner, kan der være forbehold ved enkelte varer, der er undtaget et tilbud / rabatkode der normalt vis gælder hele hjemmesiden.

 

MAMAS ARK 

EGILSGADE 30, KLD. TH. 

2300 COPENHAGEN S

DK 43 07 49 97

1. LEVERING

Når du handler hos MAMAS ARK har du følgende måder at få leveret dine varer på:

Vi samarbejder med DAO365, GLS & POSTNORD.

- Alle ordrer over 499 kr. har gratis fragt.

- Alle nationale forsendelser til pakkeshops med DAO koster 39,00 kr. og 49,00 kr. med GLS

- GLS Hjemmelevering koster 59,00 kr. 

- Internationale ordrer koster 99,00 kr. med PostNord

- Afhentning i showroomet er gratis

Bemærk dette er kun når MAMAS ARK modtager din ordre og sender din ordre afsted.

 

Ved retur, bytte eller reklamation

Ved at kontakte os på mail: info@mamasark.dk så sender vi et returlink igennem GLS, så pakken kommer til os sikkert.

Der tages forbehold for udsolgte varer, trykfejl og lagerstyringsfejl.

 

2. FORTRYDELSESRET

Du kan fortryde den indgåede aftale efter forbrugeraftalelovens kap. 4.

Fortrydelsesfristen

Fortrydelsesfristen er 14 dage. Fristen regnes som udgangspunkt fra den dag, du har fået varen eller den første levering i hænde.

Nedsatte varer kan byttes til andre størrelser, andre varer eller man kan få et tilgodebevis i de 14 dage returretten gælder.

Du har efter forbrugeraftaleloven krav på at få en række oplysninger, bl.a. om fortrydelsesretten og om den købte vare. Fortrydelsesfristen løber ikke, før du har modtaget disse oplysninger på skrift (f.eks. på papir eller e-mail). Fristen udløber dog senest 3 måneder efter den dag, du har modtaget varen.

Hvis du f.eks. modtager det købte mandag den 1. og også har fået de nævnte oplysninger, har du frist til og med mandag den 15. Har du først fået oplysningerne senere, f.eks. onsdag den 3., har du frist til og med onsdag den 17. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag, kan du vente til den følgende hverdag.

Hvordan returnerer/fortryder du?

Send os en mail med navn, ordre nr. og at I ønsker at bytte/returnere til: info@mamasark.dk for, at modtage link med returseddel.

Udfyld venligst retursedlen og vedhæft den i pakken.

Inden udløbet af fortrydelsefristen skal du tilbagesende eller tilbagegive det modtagne til MAMAS ARK. Det er tilstrækkeligt, at du inden fristens udløb har overgivet det modtagne til postvæsenet eller en anden virksomhed, som har påtaget sig forsendelsen til MAMAS ARK. Hvis du vil sikre dig bevis for, at du har fortrudt rettidigt, kan du f.eks. gemme kvitteringen for, at du har overgivet varen til postvæsenet eller pakkeshops mv. med henblik på forsendelse.

Medmindre andet er aftalt, skal du selv betale omkostninger (porto/fragt) ved varens tilbagesendelse. Har  MAMAS ARK i henhold til aftalen leveret en erstatningsvare, fordi den pågældende vare som helhed ikke kunne leveres, påhviler omkostningerne ved tilbageleveringen dog MAMAS ARK.

Sælgerens navn og adresse, hvortil varen skal tilbagesendes:

 

MAMAS ARK

EGILSGADE 30, KLD. TH. 

2300 COPENHAGEN S

 

Betingelser for at fortryde aftalen

Det er som hovedregel en betingelse, at du kan tilbagegive varen i væsentlig samme stand og mængde, som da du modtog den. MAMAS ARK forbeholder sig retten til at afvise at modtage en vare, som følge af beskadiget original emballage på varer, hvis emballage er en del af varen. Eksempel herpå er sko, hvor kassen er beskadiget.

Information du skal være opmærksom på:

1. Varen skal indeholde originale hangtags & labels

2. Tydelig notering af ordrenummer

Hvis én eller flere af overstående krav ikke er opfyldt forbeholder MAMAS ARK sig retten til at returnere varen til kunden.

Såfremt MAMAS ARK vurderer, at varen er brugt, returneres varen til kunden.

 

Returnering:

MAMAS ARK

Egilsgade 30, kld. th. 

2300, København S

Tlf.: (+45) 60 81 70 43

 

Pengene retur:

Ved tilbagebetaling af ordrebeløb må du forvente op til 3 dage fra den dag, varen er MAMAS ARK i hænde, til beløbet er tilbageført til din konto.

 

3. REKLAMATION

Når du handler hos MAMAS ARK har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du skal reklamere indenfor “rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Er reklamationen berettiget refunderer MAMAS ARK naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

 

Oplysninger:

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt. Det er ikke et krav, men det letter MAMAS ARK sagsbehandling og minimerer ekspeditionstiden for reklamationen.

Bemærk! MAMAS ARK modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så MAMAS ARK kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

 

4. PERSONOPLYSNINGER

Når du handler hos MAMAS ARK, beskytter dine personlige oplysninger. MAMAS ARK ajourfører løbende indholdet i deres politik for, hvordan dine personlige informationer behandles.

MAMAS ARK er ansvarlige for alle personlige oplysninger som eksempelvis navn, adresse og fødselsdato, som du videregiver til dem, eller som de får oplyst, når du handler hos MAMAS ARK. Oplysningerne opbevares hos MAMAS ARK, som naturligvis også tager ansvaret for disse fortrolige oplysninger.

Når du videregiver dine personlige oplysninger til MAMAS ARK, bekræfter du samtidigt, at MAMAS ARK kan anvende den indsamlede information til at opfylde deres forpligtelser over for dig og tilbyde dig den service, du forventer. MAMAS ARK kan også få brug for oplysningerne til at komme i kontakt med dig, hvis der opstår problemer, når de skal levere dine varer.

Du har ret til at kontakte MAMAS ARK og få oplyst, hvilke personlige oplysninger de har registreret. Hvis oplysningerne er forkerte, ufuldstændige eller irrelevante, kan du bede om at få dem ændret eller slettet. Du kan når som helst tilbagekalde din tilladelse til, at MAMAS ARK bruger dine oplysninger med henblik på markedsføring.

MAMAS ARK formidler, sælger eller udveksler aldrig dine oplysninger til tredjepart i markedsføringsøjemed uden for MAMAS ARK. Oplysninger, som videregives til tredjepart, anvendes kun til at opfylde vores forpligtelser over for dig.

Dine oplysninger opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes. Disse vilkår og betingelser er underlagt og fortolkes i overensstemmelse med gældende lovgivning. Eventuelle tvister afgøres således af de ordinære danske domstole. Disse handelsbetingelser er senest redigeret den 17/08-2022.