MAMAS ARK blev grundlagt i 2022 med det formål, at skabe en hjælpsom og tryg onlineshop spækket med velvære for den nybagte mor.
I shoppen finder du en række nøje udvalgte produkter, men hjemmesiden fungerer faktisk også som en inspirationsopfyldende hjemmeside med inspirerende produkter og forskelige brands, som hver især byder på det bedste af det bedste.

Ideen kom, da jeg selv blev mor i 2021 og funderede over tankerne “what do I really need?”, “what could be useful to have?” og “what would be nice to have?”. Op gennem tiden skrev jeg de rå situationer ned, jeg som nybagt mor kom ud for, herunder hvad jeg ville ønske, at jeg vidste. Jeg lavede research omkring hvilke produkter, som var bedst at bruge både til mig som mor og den lille ny. På den måde blev hele ideen bag MAMAS ARK skabt - et sted hvor moderen føler sig tryg ved sin købsbeslutning, og hvor hun husker sig selv og sin velvære.

 Det betyder selvfølgelig også, at de produkter vi vælger i Mamas Ark er baseret på undertegnes helt private erfaring - heriblandt smarte løsninger, og ting der gør det hele lidt nemmere i hverdagen som mor. Jeg gør mit bedste for kun at udvælge det, jeg hånden på hjertet kan anbefale. Når det så er sagt, så er det også et nemt sted til dig, som vil købe en gave til en kollega, en veninde eller et familiemedlem. Under kategorien “Mamas Ark Anbefaler” har vi kategoriseret de produkter, vi anbefaler på baggrund af de forskellige stadier, moren er i eller barnets alder - igen for at gøre det nemt og overskueligt for den ikke rutinerede.

 Jeg ønsker jer hjertelig velkommen, og håber I vil tage godt imod hjemmesiden.

 En masse gode Mama vibes herfra.