Founder image

Ideen bag MAMAS Ark

MAMAS ARK blev grundlagt i 2022 med henblik på at skabe et både hjælpsomt og trygt online shop med velvære for den nybagte mor. Med alt hvad der er behov for på bedste vis, men også en inspirations opfyldende hjemmeside med inspirerende produkter og forskelige brands, som hver især byder på det bedste.

Ideen kom da jeg selv blev mor i 2021 og tænkte meget over “what I really need”, “what could be useful to have” og “what would be nice to have”. Jeg skrev løbende ned i de rå situationer man støder på som nybagt mor, hvad jeg ville ønske jeg vidste, og at jeg havde gjort mig lidt bedre research om hvilke produkter og ting vil være bedst. På den måde kom MAMAS ARK ideen - et sted hvor moderen tager styringen over hele processen, hvor hun føler tryghed, sikkerhed og hvor hun bestemt husker sig selv og give sig selv en masse velvære.
Sortimentet vi vælger til Mamas ark er nøje udvalgt og baseret på min private erfaring - heriblandt smarte løsninger og ting der gøre det hele lidt nemmere i hverdagen som mor. Jeg gør mit bedste for kun at udvælge det, jeg ærligt kan anbefale fra et hav af muligheder og tilbud. 

Når det nu er sagt, så er det også et nemt sted til dig, som vil købe en gave til en kollega, veninde, familie eller til et barnebarn. Under Mamas ark anbefaler, har jeg kategoriseret de produkter vi anbefaler til de forskellige stadier moren er i eller barnets alder - igen, for at gøre det nemt. 

Jeg håber i vil tage godt imod siden og ønsker jer hjerteligt velkommen. 

En masse gode Mama vibes herfra. 


Founder, Yasmin Meree

Jeg er uddannet som designer og har arbejdet i branchen i cirka 7 år. Både som designer, indkøber, sælger og ledelse. Med allround erfaring indenfor hele værdikæden giver det mig nemlig muligheden for at skabe et univers, som jeg med alt ydmyghed er blevet rigtig glad for og som jeg håber i får gavn af i det nye kapitel i jeres liv, som jeg selv oplevede det.